Elin Atterstig

Foto & Webb

2011-09-30

USA: Resan dit

Nu startas äntligen en följetång igång här med bilder från vårens USA-resa. I slutet av april åkte vi (jag + 3) och hälsade på några kära vänner. Resan tog oss till Boston och New York.

Först ut blir lite bilder från själva resan dit. Vi åkte Stockholm - Reykjavik - Boston. Det var längesedan som jag gjorde en så lång flygresa! Jag tycker det är lite mysigt när man väl sitter däruppe - titta på lite filmer och serier. Det var över Grönland som jag såg filmen Black Swan för första gången. Det jobbiga var väl att jag hade jätteont i magen (pga tuggummituggandet antar jag) så det är det enda jag tänker på när jag ser bilden med mat, haha.

Iron Maidens plan stod på Reykjaviks flygplats när vi landade. Jisses! Dock ingen Bruce i sikte. ;)













Foto: Jag och Janne

2011-09-28

Såhär glad kan man bli



Åh! Jag klarade ett till körkortstest ikväll. Haha blir lika lycklig varje gång. Det går segt mellan gångerna, men det går iallafall framåt. Måste lägga på ett kol nu, men det är svårt att bara ägna tid till körkortsplugg om kvällarna. Vardagssysslorna är ju alltid där. Som igår, när jag höll på med tvätten från 14 - 22. Jisses, snacka om högar! Ikväll var det dock annorlunda - jag och sambon åt våfflor. Våfflor! Smaka på den, ni. :)

2011-09-27

Foton från Yeah!festivalen 2011

Förresten, nu är alla foton som jag tog på Yeah!festivalen 2011 klara och uppladdade på festivalens Facebooksida. Det var söndagens och lite av lördagens bilder som ännu inte kommit upp där. Men nu är det alltså klart och bättre sent än aldrig! Följ länk nedan och kika in i respektive mapp - fredag, lördag, söndag. Jag räknade ut att jag fotograferade 22 spelningar på 2,5 dag. Pjuh :)

Foton Yeah!festivalen

2011-09-27

Bruket

Denna helg bjöd på en trevlig kväll med fest och Bruket-spelning i Örebro, en filmkväll med bästa vänner i mina hemtrakter och höstens första Yeah!möte. Allt presenterat i rätt ordning. Fredag, lördag, söndag. Jag brukar ha lite fullt upp på helger, jag gör liksom allt på en och samma gång. Jag kan säga att jag har en aning svårt att sitta still (hemma).

Foton tagna under Yeah!festivalen 2011. Bruket.











2011-09-20

Huvudvärken har blivit en del av vardagen igen

Har precis botat min huvudvärk med lite soffsittande och bloggläsning. Äntligen är det lugnt igen och nu kan jag krypa i säng och somna gott. Min huvudvärk hänger ihop med att jag rör på mig för lite tror jag. Förra året mådde jag bra (när jag prioriterade fysisk ansträngning) men nu har jag huvudvärk, nära till migrän, 1 gång i veckan minst och jag har superdålig kondition. Min kropp är komplicerad. Jag har haft problem med huvudvärk så länge jag kan minnas, jag är känslig för det mesta. Man tror att det är normalt tills man hör om folk som aldrig lider av det. Men tur är väl att jag börjar lära känna min kropp mer och mer och det är skönt att äntligen veta hur jag kan förebygga.

2011-09-19

Sushi





Mmmm! Här kommer lite bilder från i helgen när vi åt sushi på uteserveringen.. Det är så sjukt gott! Tjatar om att vi ska göra egen hemma, men sambon blir inte så lockad av pilljobbet. (och det är ju han som lagar maten här hemma, hehe. Men kanske lite pluspoäng till mig om jag överraskar med det någon dag?)

Jag tycker vegetarisk är det allra godaste. I helgen fick det bli en avokadomix. Jag gillar vanlig också, men jag blir lätt illamående efter några bitar har jag märkt så det har slutat med att jag alltid tar veg. Men en påminnelse till mig själv kan vara på sin plats: Blanda med lite tonfisk och lax nästa gång!

2011-09-18

Helgen har varit bra

"Vad skönt att vara här" och jag blickade ut över Göteborgsnatten från Älvsborgsbron. Sena nattmackor och långa sovmorgnar. En god natts sömn. I helgen blev jag bortskämd med god mat och en mamma som passar upp på en. Övningskörning genom Hisingen. Övningskörning över Göta Älvbron och parkering på Nils Ericson-terminalen. Poäng till mig! Sommaren var närvarande när vi intog sushi på en uteservering. Ölhallen besöktes med stammisgästen. Spårvagnen. Hjärtats igenkännande av västkusten. En fika med räkor och in och ut genom några affärer. Ett ansikte från gymnasieklassen. Liseberg var trångt men magiskt. Håkan Hellströms sköna vibbar och energi spred sig långt bak till oss. Ruset höll i sig under tiden vi försökte ta oss ut genom trängseln av 20 000 pers. Gammal som ung. Allt var som det skulle. Helgen har varit bra.

2011-09-15

På väg till goa gubbar

Det är dags för en helg i Göteborg! Vi har nästan gjort det till tradition att åka ner dit när Hellström spelar på Liseberg (med uppehåll från förra året då det inte blev någon spelning). Denna gång blir det till och med en långhelg då jag och sambon fixat ledigt så vi kunde åka redan ikväll. Ska bli underbart att komma dit igen. Senast vi var där var i slutet av juli och då såg det ut såhär:


















Foto: Jag och Henrik Johansson

1. Walking the streets. | 2. Räkor på västkusten = kärlek | 3. Jag med stort gap | 4. Bästa ölhallen 7:an, gå dit när ni är i Göteborg - bara öl! | 5. De hade fått en superfin uteservering | 6. Engelsmän som gillar Götet | 7. Vädret vänder | 8. Det blev ösregn när vi var på väg till Liseberg för att se Karl Einar Häckners varieté, fick pausa under träd, haha. | 9. Efter regn kommer.. | 10. ..solsken

2011-09-14

Klar



Igår hade jag körlektion igen och jag är förbi flera moment nu! Känns som att jag kommer framåt för varje körlektion som går. Kanske inga stora förändringar, men kan ändå pricka av någon punkt varje gång. 

På gårdagens lektion konstaterades det att jag äntligen är klar med inledande tätort. Jag skriver anteckningar efter varje gång där jag skriver ner vad vi gjort, synpunkter på det, och vad vi kommer göra nästa gång. Igår kunde jag skriva "KLAR" på det momentet som jag tragglade med i vintras och blev så glad att det krävde en smiley.. eller inte bara en, utan tre ! ;)

2011-09-08

Are we dancing all alone?



Det blev en liten fotograferingsstund här med mig själv idag, haha. Jag älskar ljuset, men jag vet inte om jag älskar mig själv på bild. Men det får jag la stå ut med om jag ska öva, öva, öva..

2011-09-08

Blessed are you

Är nu hemkommen från fotograferingen och i hopp om att det gick bra ska jag nu föra över alla bilder till datorn. Om det blev bra eller dåligt brukar oftast visa sig på skärmen. Medan min mac jobbar ska jag käka tonfiskpaj! Jisses vad gott det är. Och vet ni vilken kombo jag upptäckte häromdagen? Smör + massor av brieost på Polarbröds Rågkaka. RÅGKAKA ska det vara, inget annat.



En väldigt genomtänkt bild på mig från i helgen.. Jag såg så sur ut på första bilden, så då gällde det att dra till ordentligt på smilbanden på den andra. Haha :)

2011-09-08

Idag fotograf

Igår ekonomiassistent, idag fotograf. Jag ska fotografera till Lösnummer 5-11 idag. Sitter och funderar på fotoplatser, vinklar, ljus, komposition och skärpedjup.. Får se vad det blir av detta. :)

2011-09-06

Fotoalbum













I helgen var jag och min sambo på födelsedagsfest och detta var våra presenter. De två som fyllde år fick varsitt fotoalbum. I det ena är det bilder från en resa som vi gjort tillsammans (there and back again) och i det andra är det endast bilder på födelsedagsbarnet själv (my precious). ;) I påsen på framsidan ligger ett USB-minne med fler bilder.

Det här tog sin lilla tid att göra, men jag hann klart och oj vad roligt det är att ge bort sånt här! Dock hann jag inte ta foton inuti albumen innan vi åkte iväg i lördags. Jag gjorde ramar och små detaljer till nästan varje bild. Jag försökte också välja personliga färger som ni ser på framsidan - rosa och grön. Jag blev så kär i dessa pennor! Måste köpa på mig fler och känna mig ännu mer som en presentpysselnörd.

2011-09-05

Redaktionsmöte

Har haft en tokbra helg. I lördags var jag på födelsedagsfest där det var dags att ge bort presenterna som jag har pysslat med den senaste tiden. Mottagarna verkade vara nöjda. :) Ska visa med bilder här på bloggen sen.

Nu sitter jag på bussen på väg in till Örebro för redaktionsmöte på Lösnummer. Det blir det första mötet för mig den här terminen. Har jobbat och inte kunnat gå hittills, så det ska bli spännande. Och imorgon har jag körlektion i stadstrafik.

2011-09-02

Fredag

Kom nyss hem från jobbet. Övningskörde hem och fick sedan ett sms från en vän som sett mig, där han skrev att jag är ute och gör gatorna osäkra. ;) Men riktigt såå illa är det förhoppningsvis inte. När jag kom hem kollade jag mejlen och nu har jag några fotograferingar inbokade för tidningen! Sådant piggar alltid upp. Speciellt den som tillkom senast. Kommer fota på Conventum Arena och jag älskar att fotografera denna typ av arrangemang. Yäyä, ge mig november nu!

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på [email protected]

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin