Elin Atterstig

Foto & Webb

2012-04-29

#15: Hjärter Sex

52 kort | Hjärter Sex

 

I torsdags hade jag två vänner hos mig som ville bli fotograferade. De hade tänkt ut varsitt tema och planerat med många roliga detaljer. Sådant är så kul, att köra temaplåtningar och få klä ut sig lite, planera kring rekvisita, lyssna på bra musik och bara släppa loss! Jag själv tycker ju dock att det är allra roligast bakom kameran ;)

 

Hade iallafall en toppendag och det kändes lyx att ha två modeller här hemma, som hade planerat så bra och införskaffat så cool rekvisita. Självklart fick de även ställa upp på en varsin bild med spelkort. Denna vecka ser ni två helt magiska ögon tillsammans med Hjärter Sex. Hoppas ni gillar't!

2012-04-27

Flytt pågårJag håller på att flytta! På webben.
Min adress elinatterstig.se flyttas just nu och en hemsida kommer dyka upp på den adressen inom en snar framtid.

Det här påverkar min bloggadress. Bloggen kommer från och med nu att ligga på elinatterstig.blogg.se. Ni som prenumererar via Bloglovin flyttas över dit automatiskt.

Bloggen kan tillsvidare se konstig ut. Jag kommer att rätta till allt under helgen.
Så.., ursäkta röran! Jag bygger om ;)

2012-04-24

Detta kom på postenMin beställning anlände förra veckan! Jag behövde inte vänta många dagar, det gick sjukt fort.
Det blev väldigt härliga färger och jag är nöjd.

Tänkte sätta upp bilderna ovanför skrivbordet så jag ser dem jämt. Men jag tror de får sitta i en pärm med plastfickor som får stå öppen här istället. Jag blir så glad av alla leenden och så blir jag lite mer målmedveten :)

2012-04-20

VårbusHärligt vårbus fångat på bild i Svartå! Det här var i mars, men vi hade ju ett par fina dagar då. Tycker dessa bilder blev väldigt gulliga! Men jag gillar verkligen stående bilder verkar det som (om man kollar tidigare inlägg också). Det är det jag har mest av i mitt arkiv. Definitivt. Får försöka utmana mig själv nästa gång och variera mig lite kanske? :)

Hursomhelst, så är jag registrerad för F-skatt nu från och med igår, den 19 april! Jag sken upp som en sol när jag fick se det. Woho!

2012-04-17

Knopparna slår snart ut

Är mitt i en företagsstart, mitt i våren. Snart slår knopparna ut :)


Jo, angående det här med mina planer som jag skrev om i ett tidigare inlägg.. Den dagen satt jag och fyllde i en ansökan, som skickades in några dagar senare. Igår gick min ansökan från statusen "Mottagen" till "Handläggning pågår" och det pirras lite i magen när jag ser den raden, men jag blir också väldigt glad inombords. Det jag pratar om är att jag har ansökt om skatteregistrering för att starta eget!

Äntligen är jag här. Just den här tiden bör jag njuta av för jag har längtat så otroligt mycket efter den. Nu är jag verkligen på väg. Får hoppas att allt går som det ska med ansökan bara. :)

2012-04-17

Beställning


Har skickat in denna skara bilder för framkallning. Vill testa färgerna och olika storlekar. Valde även både matt och blankt fotopapper. Ska bli så roligt när de dyker upp på posten sen :) Har testat detta labbet förut men ytterst lite. Vill nu se vad min kamera klarar av och var gränsen går. Testade dock inte med så jättestora storlekar den här gången, det får det bli nästa gång.

2012-04-09

#12: Hjärter Tio


52 kort | Hjärter Tio


Ännu ett kort till projektet! Den skulle kommit upp igår, men jag kör denna annandag påsk som söndag istället. ;) Som ni ser hör den ihop med #6, men denna går såklart i ett hjärtligare tema. Hade svårt att hitta röda detaljer till den här bilden och som de flesta andra söndagar önskar jag att jag hade ett gäng med modeller och en hel garderob med rekvisita här hemma när jag går runt och klurar hur veckans bild ska se ut.

2012-04-05

FramtidsplanerDe senaste veckorna har bestått av mycket planering och jag har börjat avverka min att-göra-lista. Jag tar stora steg mot ett mål som jag arbetat så mycket för. Jag känner på mig att det här kommer sluta som en väldigt bra dag. Idag tas det där avgörande klivet som jag har väntat på så länge jag kan minnas.

Det kanske var svårt att förstå något av detta, men det kommer märkas med tiden. Jag behöver bara skriva av mig och påpeka för mig själv vilken viktig dag det här är i mitt liv. Och så blir jag lite extra pepp såklart :)

2012-04-01

9 av 52Här är de nio första bilderna i 52 kort. Jag är på #11 nu denna vecka, och det jag är mest nöjd över hittills är att jag är i kapp och inte hamnat efter i flera veckor, utan tagit upp det igen och sett till att det blivit en bild i alla fall. Oavsett hur nöjd jag är över slutresultatet så har jag ändå publicerat en bild vecka efter vecka. Det i sig är en utmaning!

Ikväll skulle jag tro att det blir en gif-bild! Rörligt alltså :)

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin