Elin Atterstig

Foto & Webb

2011-02-25

Yeah!11


Det är fint hur en sak leder till en annan. Nu är jag taggad inför YEAH!11.

I höstas gjorde jag ett jobb för styrgruppen för en rekryteringsmässa - Campusmässan 2011. Mässan ägde rum den 1:a februari och på kvällen var det bankett där alla som stod bakom mässan och alla mässans utställare kunde mingla lite extra. Jag blev inbjuden för det jobb jag tidigare gjort. Det var god trerättersmiddag och rolig underhållning, helt enkelt en fantastisk kväll så det tackar jag enormt för!

Dessutom: Kvällen ledde till att jag nu är fotograf och delaktig i marknadsföringsgruppen för Yeahfestivalen! Vid middagen satt jag nämligen bredvid ingen mindre än Niklas Lennartsson, festivalens skapare och före detta projektledare. Han är nu ansvarig för marknad & press och ville att vi skulle träffas för ett möte. Sagt och gjort, vi träffades några dagar senare där jag också fick hälsa på nuvarande projektledare Jasmine Sundblad. Sedan var det bestämt. Jag kommer att arbeta med marknadsföring och press, samt fotografera under arbetets gång och under alla festivaldagarna. Det kommer bli enormt spännande och SÅ roligt! Speciellt med tanke på att festivalen firar fem år!

2011-02-24

Vi två är saknade till havsFör snart två veckor sedan flyttade jag och min sambo. Till en ny lägenhet, till en annan ort. De senaste veckorna har alltså bestått av ned- och uppackning. Därför har min plats här på webben blivit lidande och min portfoliouppdatering likaså. Men nu är jag igång igen!

För att bli peppad till flytt och flyttpackning och för att helt enkelt klara sig igenom dessa veckor skapade jag en musiklista (länk till Spotify). I den ingick Håkan Hellströms låt Saknade te havs. Enjoy!

2011-02-04

Februari utan istappar4 februari. Jag hade körlektion tidigare idag (åååh det går framåt) och jag och min körlärare såg en man gå utan jacka. Är det vår då? Mjaa, lite för tidigt va? Men Ivana, lägg till detta som vårtecken nr 3!

Bilden ovan visar hur det såg ut vid denna tidpunkt förra året. Skönt att det inte är likadant i år. Snön är ju som bortblåst. Bokstavligen.

2011-02-03

Skarpt projekt: webbsida

I den sista delen av kursen Digital Mediedesign III var det dags för oss att, i grupp, arbeta med ett skarpt projekt - att lösa ett kommunikationsteoretiskt problem åt ett företag. Vår grupp fick i uppdrag att skapa trycksaker och en hemsida åt ett nystartat företag. Vi skulle alltså även skapa den grafiska profilen och logotypen för företaget och under arbetets gång utgick vi från en kommunikationsplattform som vi tagit fram. Uppdragsgivarna var ett syskonpar som vill erbjuda kurser i föräldrarådgivning. De valde att kalla företaget för JENDIS.

Den grafiska profilen och logotypen skapades av Anna Visuri. Sedan delade vi in oss i en trycksaksgrupp och en webbgrupp. Jag ingick i den sistnämnda och jag hade också ansvar över fotograferingarna. Vi i webbgruppen skapade hemsidan (www.jendis.se) utifrån den grafiska profilen. Vår uppgift var också att utveckla en användarvänlig administratörsida där ägarna själva kan uppdatera och ändra innehållet på hemsidan.

Webbsidan ses här: JENDIS

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin