Elin Atterstig

Foto & Webb

2012-07-02

Ringar och fyrkanter

 
Under 8 dagar från och med i lördags har jag 3 bröllop inbokade och inför detta kände jag att det saknades lite i kameraväskan. Gjorde därför några inköp ovan och kände mig mer redo än någonsin :) Mitt första bröllop hade jag i lördags och det blev så vackra bilder! Brudparet och hela familjen är hur goa som helst, och det var så roligt att få vara en del av deras dag. Det nyinköpta minneskortet kom till nytta. Bilderna kommer troligtvis upp här senare i sommar. Först ska självklart paret få se bilderna och välja ut vilka de vill ha. Alltid lika spännande! :)

Idag har jag jobbat på mitt andra jobb som ekonomiassistent. Har ätit hemlagad pizza nyss och nu ska jag och sambon göra ordning vår balkong. Bättre sent än aldrig? Hela maj och juni har gått, och nu börjar jag verkligen sakna vårt uterum. Såhär såg det ut sommar 2011.

Kommentarer

Elisabeth - Fotoblogg

2012-07-03 08:55:11

Tack så mycket! Fina bilder! :)

Maja

2012-07-22 17:53:11

svar: tack! jo det var tufft, men samtidigt så är inte England allt för långt bort så det är ju inte omöjligt att jag ser dom snart igen! :) Nya äventyr är ju alltid mer spännande. ;)

Kommentera inlägget här

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin