Elin Atterstig

Foto & Webb

2011-11-17

IN FLAMES !!


Jag posar och har mig för några dagar sedan. Funderar på att ha den gamla, urtvättade, sköna, slappa Manowartröjan som man ser skymta på bild i helgen igen?


Jag sitter här och går ner i varv för att avsluta denna jobbvecka. På dagarna är jag på ekonomiassistentjobbet och på kvällarna är det antingen körkortsplugg, Lösnummerjobb eller hemligt-projekt-jobb och möten. Men nu tar jag helg och jag ska strax packa väskan för en helg i Göteborg! Fina, fina Göteborg. Jag tror jag får sluta tjata om den där staden snart, men jag får samma känsla i magen och i hjärtat när jag är där som jag får när jag är i Wacken och i Tyskland. Jag bara hör hemma. Det är så fint att hitta sådana ställen. Som kommer att ligga så varmt om hjärtat.

Åh. Åh.. under veckan har jag blivit så glad och pirrig vid tanken på att jag på lördag kommer att sitta och vänta på In Flames spelning på Scandinavium! Det kommer bli så ruskigt bra, sådär strålande bra och det är SÅ efterlängtat. Från nya albumet vill jag höra Fear Is The Weakness och Ropes. Och jag kan ju hoppas på att få gråta en skvätt till stråkpartiet i A New Dawn. För det är det jag kommer göra om jag får höra den. Haha. :) Trevlig helg på er som läser!

2011-11-09

Ladies Night IIMer bilder från Ladies Night kommer här. Det blir mycket med Lösnummer nu. Snart är ju nästa nummer ute. Och idag insåg jag att sen är det bara ett decembernummer kvar och sen är året över...! Idag var jag i Grythyttan och fotograferade till ett reportage. Var så spännande! Kul att se hur de har det därute. Skribenten Emelie var så snäll och körde oss dit. Blev riktigt mysigt med en liten dagstripp ihop. Jag kunde ju inte erbjuda mig att köra för körkortet finns inte där än. Men på tal om det så har jag faktiskt både riskettan (kursen om alkohol, droger, trötthet) och risktvåan (halkan) avklarat nu och jag har övningskört en hel del.

Tänk vad mycket jag är med om tack vare tidningen. Vad mycket människor jag träffar och vad intressant det är! Jag skulle kunna sitta och lyssna i en evighet på alla historier, älskar't! Jag skulle vilja veta ännu mer. Men jag är ju fotografen, inte skribenten. Haha :)

2011-11-08

Fotografens träningsvärkSåhär såg jag ut när jag kom hem från Ladies Night i fredags, med press access och Lösnummerbrickan. Det som inte syns i bild är den träningsvärk man ofta kommer hem med efter en fotografering. ;) Kameran ligger i ens hand i x antal timmar, man är ständigt på hugget och sitter, står eller går hukandes. Antingen för att få en bra vinkel eller för att inte vara ivägen. Jag gör mitt bästa för att försöka ha koll på alla andra för jag vill inte skymma sikten för någon, varken för publiken eller för någon annan fotograf. Jag tycker man ska kunna visa den respekten där framme. :)

Såå, dagen efter är man alltid lite mör i kroppen. Beroende på hur vältränad man är såklart och för mig är det lika med noll. ;) Tyckte synd om vakterna som satt hukandes vid trappen framme vid scenen hela showen för att vakta att ingen sprang upp på scen. Jag gjorde dem sällskap en stund på slutet och en av dem utbrast till mig "Jag har så ont i benen." Helt förståeligt! Stackarna. Jag satt ju bara några minuter åt gången.

2011-11-07

Ladies NightI fredags var Lösnummer på plats när Ladies Night kom till Örebro. Jag var fotograf och chefredaktör Emma var skribent. :) Recension och ett tillhörande bildspel är nu publicerad på Lösnummers webbplats. Men jag slänger nog upp fler bilder här på bloggen så småningom.

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin