Elin Atterstig

Foto & Webb

2011-03-28

Canon vs Nikon

Det här sitter jag och ler åt ikväll. Den är så grymt rolig! Älskar slutet, haha. Jag vet att den cirkulerat länge i cyberrymden men man kan inte se den för många gånger.

Polish my lens, girl.


2011-03-27

Håkan Hellström @ Conventum

I julas fick jag konsertbiljetter till Håkan Hellström av sambon. Så igår var jag och ett härligt gäng på Conventum i Örebro för att få en dos av Göteborg. Håkan är så fantastiskt bra live och nya albumet är så amazing, det kunde inte bli annat än bra! Kameran följde inte med denna gång.. istället är här en bild från när han spelade på Liseberg 2009, en höstkväll då jag på nytt upptäckte hans musik.


Önskar att jag också hade foton från konserten i Karlstad för 10 år sedan, då jag var 14 år och Håkan bar sjömanskostym. Det påminner mig.. måste fota mer i vardagen!

2011-03-24

3-11Den här veckan har jag fotograferat för Lösnummer en del, och igårkväll satt jag och redigerade dessa bilder. Det ena är till Sporten, spännande! Fotograferade en härligt inspirerande student. :) Jag blev nöjd med ett par bilder och hoppas att de kommer att göra sig bra i tidningen. Är lite smått pirrig inför detta nummer!

Ja så veckan har gått fort. (Imorgon är det redan fredag och jag har sovmorgon + jobba-hemma-dag!) Dagarna bara gasar på och kör om en. Men är en vecka så lång, egentligen? 7 dagar. Det blir måndag, sen är det torsdag, sen kommer fredagen då man försöker varva ner och sen står man helt plötsligt där på söndagen och undrar vad man haft för sig. 7 dagar. Ingenting. Jag trivs verkligen med där jag är just nu så jag vill inte att det bara ska flyga förbi.

2011-03-17

Promotionbild


Promotionbild för Thyreos. April 2010.

Jag vill ut och uppleva vårens utveckling! Men jag har åkt på en trälig förkylning. Har varit hemma två dagar från jobbet nu. Trist var ordet. Jag får sällan feber, så istället dras jag med tung huvudvärk och ett tryck i hela ansiktet i flera dagar innan det släpper. Jag blev pigg igårkväll så där att man tror man blivit frisk. Men det blev såklart värre under natten igen.

Dags för en till kopp med varmt vatten och honung.

2011-03-15

Teaterfoto

I helgen var jag på ett uppdrag för Lösnummer. Jag fotograferade Örebrospexet på premiären av deras föreställning Dracula eller Skriet från spa-avdelningen. Här nedan följer två svartvita bilder. Fler kommer senare.

Jag kan säga att jag rekommenderar er verkligen att gå och titta på denna föreställning. Bilderna togs för en recension och ett bildgalleri som nu kan läsas och ses här, och jag kan inte annat än att hålla med skribenten, man blev mycket imponerad! Allt var perfekt. Bra ljus också, så jag trivdes bakom kameran.2011-03-08

FettisdagenVi bakade semlor här hemma igårkväll. Det doftade gott av kardemumma i hela lägenheten. Mmm, blev en semla framför ett avsnitt av That '70s Show innan vi la oss..

Update: Jag ska ta min tredje nu! Woho. Måste ju fira internationella kvinnodagen också.

2011-03-08

Fotograf på Lösnummer


Jag arbetar numera också som fotograf på Lösnummer - Örebrostudenternas tidning. På Campusmässan var Lösnummer en av utställarna och jag tog kontakt med chefredaktören Emma Axelsson och på den vägen är det. :)

Tidningen grundades 1966 och är Örebros största studenttidning. Den trycks i ca 13 000 exemplar och skickas ut till alla studenter vid Örebro Universitet. Lösnummer kommer ut åtta gånger per år, men finns dygnet runt på www.losnummer.se!

Jag har varit på några redaktionsmöten nu och jag tycker det verkar vara ett härligt gäng som arbetar med tidningen. Nr 2/2011 kom ut i förra veckan och till den har jag bidragit med en bild till jobbspalten. Ni kan läsa februarinumret här.

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin