Elin Atterstig

Foto & Webb

2011-06-29

Göteborg


En längtan efter Göteborg så här på onsdagskvällen. Där ska jag bo. Nån gång. För en tid. Vet inte när, hur och varför. Men nån gång.

2011-06-29

Balkongen
Bilderna är tagna en sen kväll i början av juni, när jag och sambon hade fixat ordning på vår balkong. Vi hade köpt gardiner, lite mer möbler och två tomatplantor som ni ser. Tomatplantorna är som mina bebisar. Jag kommer bli überglad den dag då den första tomaten dyker upp! Jag kommer ringa pappa och hela familjen och berätta. Jag och pappa är nämligen tomatkompisar. Jag måste ringa och fråga hur det går för hans..

2011-06-23

Det blir midsommar i Stockholm


Kanske inte så passande bild. Men bilden är iallafall tagen i Stockholmsområdet. ;) Det är från en Thyreosspelning i Märsta.

Nu har jag lunch på jobbet. Det är lite rörigt med alla arbetsplatser jag har. Men nu befinner jag mig i Örebro. Jag har i veckan påbörjat mitt sommarvikariat, nämligen. Mitt andra jobb som ekonomiassistent står still under tiden tills jag kommer tillbaka i höst.

Har insett att jag har haft 4 st jobb under våren. Nu under sommaren har jag bara ett att koncentrera mig på. Även om det är tal om att jobba lite kvällar på det andra jobbet. Förvirrande? Ja! Men egentligen behöver ni ju inte veta. Det viktigaste är väl att jag själv har koll på var och när jag jobbar! Haha. Och än har jag inte lyckats hamna fel. Men man vet aldrig. Jag är rätt morgontrött.

Okej. Idag är sista dagen på jobbet för den här veckan. Imorgon är det midsommar och jag och sambon åker till Stockholm ikväll. Det blir midsommarmiddag och mys hos min syster. Jag längtar efter sill! OCH att krama på syrran!

2011-06-21

Foton från Yeah!festivalen


Blindsides spelning på Yeah!festivalen var helt amazing. Jag har upptäckt ett nytt favoritliveband! WOW, säger jag bara.

I tidigare inlägg har jag berättat om mitt arbete i marknadsföring & press i projektet Yeah!festivalen 2011. Jag tänkte bara uppdatera er lite med bilder från festivaldagarna. De som hittills blivit klara kan ses på festivalens Facebooksida här. Men det kommer mera! Mycket mera. :) Hoppas ni gillar dem!

2011-06-21

"Ni andra ligger väl bara"

På Lösnummers hemsida har vi varje år "sommarpratarna". I lördags var det min tur. Jag publicerade en bildkrönika på losnummer.se.

Ni studenter som har turen att ha sommarlov ägnar väl den här sommaren till att ligga. Själv jobbar jag hela sommaren, och har bestämt mig för att nästa sommar, nästa sommar ska jag ha semester! Återigen, ni andra ligger väl bara. Nej, vänta nu. Ligga? Ja, alltså, inte vem ni ligger med. Ni vilar er! Ni ligger ner. Ni pustar ut efter allt uppsatsarbete, alla tentor, alla galna universitetslärare och all hets och stress. Det är ni värda. Därför ägnar jag denna bildkrönika till att visa bilder från denna liggande ställning, från en liggande vy, oavsett väder. Jag hoppas att det är ur detta perspektiv ni ser världen denna sommar.

 


Ibland ligger man på en bänk i en park.


Ibland regnar det. Då får man ligga inne.


Ibland kommer en rar vän med saft.


Ibland spelar man kort och får en bra hand.


Ibland är det glassigt på balkongen.

2011-06-20

Post från en vän

Hey! Jag älskar att få post! Varför händer det så sällan? Idag när jag kom hem låg ett brev på köksbordet. SOM VAR TILL MIG. FRÅN FRANKRIKE. Och jag tittade, och jag kände igen handsstilen, och jag kollade på a.v.s och jag öppnade och jag tittade och jag såg att det var pussel!

En favorit har skickat favoriter till mig! Och inte nog med det - det stod text på baksidan av pusselbitarna. Hur smart? En jättefin idé, eller hur? Denna vän, Ivana, är nämligen ute och tågluffar i Europa och kommer vara bortrest i flera veckor till. Jag blev ju direkt nyfiken på vad det skulle stå och la pusslet på nolltid. :)

 
Tack min vän! Jag blev superöverraskad!

2011-06-20

Styrgruppen Campusmässan 2011


Gruppbild på styrgruppen för Campusmässan 2011.

I oktober förra året fotograferade jag strygruppen för Campusmässan 2011. Ett arbete som jag pratat om tidigare, men inte visat några bilder från än. Men nu så! Ovan ser ni gruppbilden som är tagen i universitetets studio. Det var roligt att vara tillbaka där och få testa arbeta i studio igen. Älskar blixtarna de har!

Campusmässan ägde rum 1:a februari i år, och denna gruppbild användes i Campusmässans marknadsföring på Facebook. Jag tog även porträttbilder på var och en, vilka sedan användes i mässkatalogen.

- Mässkatalogen i PDF (där ni kan se mer av mitt arbete)
- Campusmässans hemsida

2011-06-15

elinatterstig.se


Hej på er! Jag sitter här på jobbet, en aning morgontrött. Är jag inte cool?! Aja, jag har rast nu och ville egentligen bara berätta att jag har skaffat eget domän! Det var på tiden. Inte för att jag var nervig över att det skulle bli upptaget direkt. I'm the one and only you know! Om inte någon i min släkt snart kommer med en unge som ska heta Elin. Men aja, den ungen får väl slåss om domänet om sisådär 20 år.

Nu hittar ni till min blogg på adressen: http://elinatterstig.se

2011-06-09

The end

Yeah!festivalen är över och nu har jag fått svar på min fråga. Nu vet jag vad man gör när allt är slut. Man bildbehandlar såklart! Man går igenom alla tusentals bilder som man tagit och färdigställer ett par hundra. Ikväll är en sådan kväll. Jag ska bara ägna mig åt redigering. Tjohoo!


Ape Rape Escape spelade på fredagen och yeahvlar vilken show det var.

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin