Elin Atterstig

Foto & Webb

2011-01-31

Nätbutik No Glamourstore



Bilden visar en skärmdump över ett skolprojekt i Digital Mediedesign III, den sista kursen i min utbildning på Örebro Universitet. Vi fick, gruppvis, i uppdrag att skapa en nätbutik åt ett fiktivt företag. I uppgiften ingick det att ta fram ett namn till företaget, vilken bransch det tillhör och vilka produkter som ska säljas. Vi skulle skapa den grafiska profilen för företaget (inklusive logotypen).

Med hjälp av PHP och MySQL skulle vi göra en fungerande näthandelslösning. Det inkluderade även ett användargränssnitt för att administrera butiken.

Detta skulle vid arbetets början sammanfattas i en kommunikativ plattform som vi sedan skulle förhålla oss till under webbutikens utveckling.



Vi valde namnet No Glamourstore. Detta företag säljer bandtröjor i dammodell. Företaget riktar sig alltså endast till kvinnor. Under arbetets gång utgick vi hela tiden från vår kommunikativa plattform. Vi arbetade efter det budskap och koncept som vi tagit fram och tänkte rockigt, tufft, old-school. Vi arbetade också efter meningen "alla kvinnor är vackra". Budskapet fångades i illustrationerna, fotografierna, valet av modeller och i texterna. Jag hade främst ansvar för layout, gränsnitt, bildredigering och jag fotograferade många av bilderna.

Tyvärr finns inte sidan att se i sin helhet just nu.

2011-01-29

Konsertfoto, Emergenza Music Festival



I januari 2010 medverkade Thyreos i musiktävlingen Emergenza. Jag var på plats i Göteborg och fotograferade konserten.

Bilden som visas ovan var jag väldigt nöjd med. Jag älskar vidvinkel! Det här var också den bild som blev publicerad i Karlskoga Tidning den 12 februari 2010. Det är alltid lika spännande att se sina bilder i tryck! :)

2011-01-29

Konsertfoto







Här är fyra bilder från augusti 2009 som jag tog i samband med Thyreos releaseparty i Karlskoga. Bandet släppte sin debutskiva Sound of Destruction och bilderna är tagna under kvällens konsert.

2011-01-28

Let's start this

Äntligen! Nu har jag ett ställe. En fin plats. En plats för mig att samla och visa upp mina foton. Min portfolio.
Och mer därtill får jag hoppas att det kommer bli. Det bästa av allt är att jag trivs med designen. Oj, vad länge jag har klurat och funderat. Kodat framförallt..

Det här kommer förhoppningsvis ge mig massor av motivation och utveckling. En chans att kunna titta tillbaka på det jag gjort. Så nu tusan kommer det fotograferas! Men först ska jag fylla min portfolio med tidigare material. Det blir morgondagens uppgift.

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin