Elin Atterstig

Foto & Webb

2013-02-19

"Här ska vi fota"


Under vintern har jag haft en och annan barnfotografering. :) Denna gång var det dags för en 5-åring att bli fotad. Vi gick en promenad genom parken och det slutade med att hon bestämde fotoplats. "Här ska vi fota". Ja, då är det väl bara att sätta igång då ;) Det visade sig att platsen hon ställt sig på var under ett träd med små söta kottar som passade finfint som för- och bakgrund. Perfekt motljus också.

Tusen tack busfrö! Du får bli min assistent!

2013-02-17

#39: Ruter Två

52 kort | Ruter Två
 
Sune ställde upp som modell i ytterligare en bild. Han var så rar så rar, men han undrade nog vad tusan denna människa till spelkortsjunkie håller på med. Under veckan som gått har även en häst fått vara modell, och hon hade minst sagt några skeptiska miner på bilderna ;)

2013-02-16

Vanlig lördag

 
Middag en vanlig lördagkväll i det här hushållet brukar inte vara så mycket att diskutera. Det ska vara kött, potatis och sås. Så är det! Bilderna togs för ett par månader sedan, men det ser likadant ut fortfarande. Variationen på våra lördagkvällar består i att vi byter ut såsen och eventuellt köttet. Får se vad det blir av det ikväll. ;) Det kommer iallafall bli efterrätt. Jag ska göra en ananaspaj.
 
Må gott!

2013-02-12

Bröllop - Edmée och Peter

Jag var väldigt tidig till platsen och gick lugnt mot det gamla tegelhus vi skulle mötas vid. Lyckligtvis hade snö fallit ner på Örebroarna dagarna innan. Platsen låg lugn och stilla. Snön var orörd. Det här var Edmées och Peters bröllopsdag. Och här är resultatet av vår porträttfotografering.

Tusen tack för att jag fick vara med och föreviga er dag!

2013-02-10

#40: Ruter Tio

 
52 kort | Ruter Tio
 
Jag träffade Elin för en porträttfotografering som hon hade bokat in med mig i somras. Under tiden berättade hon om idéer hon hade för en projektbild. Övertygad om att det skulle bli hur bra som helst så bokade jag in denna photoshoot med henne under senare delen av oktober. Jag fick en bild i huvudet om hur det skulle se ut och när jag senare satt och gjorde klart bilden i datorn kunde jag inte vara mer nöjd! Det är häftigt när man instruerar en modell med så få ord, men ändå lyckas det bli exakt så som man tänkt (egentligen fanns det dessutom ännu fler bilder jag hade velat använda, men tanken är ju att det bara ska vara EN enda för projektet)
 
Elin ska ha hur mycket cred som helst! Och även hennes gulliga kanin Sune såklart! :)
 
Hoppas ni också gillar bilden!

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin