Elin Atterstig

Foto & Webb

2011-12-31

Årets album 2011


En nyvaken Elin med morgonrocken på och årets bästa platta i hand.

Jag tänkte nog bara sammanfatta det här året i musikväg och har funderat ett tag på vilket album som blev årets bästa.. Eller det var inte så mycket att fundera på, inte när hårdrockarna i Iced Earth släppte nytt för några månader sedan.

Årets bästa platta måste vara Iced Earth's Dystopia. Oh den är helt fantastisk. Och det här säger jag trots att favoriterna In Flames släppte ett tokbra tioende album i år. Och även Nightwish.. Och Edguy. Jag missar säkert många fler underbaringar nu, men jag vet inte om det finns något som kan slå det här albumet. Iced Earth är tillbaka, och det med en otroligt bra sångare och med en känsla som påminner om hur bra det var en gång i tiden innan sångaren Matt Barlow lämnade första gången. Efter den gången har inget IE-album berört mig så mycket. Tills nu då.. Det är melodiöst och riffigt, sången går rakt in och lämnar massor av fina känslor i hjärtat mitt och jag skulle vilja påstå att den nya sångaren Stu Block är den bästa ersättaren för Barlow. Oh, det gör mig så glad att det kunde bli så här jäkla bra igen!

Iced Earth - Anguish of Youth (YouTube)

Kommentarer

Jobus

2012-02-01 10:23:00

Måste haaaa T_T Har letat alla affärer i Wien för att få Limited Edition Dystopia = misslyckats! Barlow har ju den sexigaste rösten någonsin, hoppas att nya sångarens röst är minst lika bra ;)

Kommentera inlägget här

Om

Min profilbild

Elin

Om

Jag heter Elin, är 25 år.

Egenföretagare som fotograf/webbdesigner.
--> www.elinatterstig.se

Kontakta mig på elin@elinatterstig.se

© Elin Atterstig

Kategorier

Foto

Webb

Arkiv

Följ mig


bloglovin